Transformatoare de masura

Pentru că dorim să furnizăm soluții complete clienților noștri, am adăugat în portofoliul nostru de produse, transformatoare de măsură pentru aplicații în interior sau în exterior, precum și senzori de curent și de tensiune. Prin urmare, în completarea portofoliului nostru de aparate de măsură sau protecție pe care le oferim în prezent, putem de asemenea să furnizăm:

 

Transformatoare de măsură curent sau tensiune destinate diverselor aplicații în interior sau în exterior;

Transformatoare de măsură curent sau/și tensiune în carcasă metalică pentru medie tensiune;

Transformatoare de curent și de tensiune pentru aplicații de calitate a energiei;

Transformatoare în construcție specială: transformatoare de curent sau de tensiune pentru transport feroviar, transformatoare de curent de trecere, etc.;

Senzori de curent toroidali inclusiv în construcție cu miez divizat și senzori de tensiune sau combinați.

 

Aceste transformatoare, denumite uneori și reductoare de curent sau de tensiune, sunt instrumente esențiale pentru aparatele cu funcții de măsurare sau/și protecție. Existența unei game variate a acestor aparate, implică utilizarea transformatoarelor sau senzorilor de măsură care corespund acestora, având tipul constructiv și caracteristicile tehnice adecvate.

Datorită cunoștințelor și experienței furnizorului nostru, suntem capabili să furnizăm varianta corespunzătoare aplicației dumneavoastră în conformitate cu cerințele tehnice solicitate.