Despre noi

Electrisium International este o companie de inginerie care are ca obiectiv principal furnizarea celor mai fiabile, eficiente, sustenabile, de înaltă calitate și avansate tehnologic soluții pentru aplicații diverse și numeroase segmente ale sectorului energetic. Pentru a atinge acest obiectiv, ne concentrăm să identificăm corect nevoile clienților noștri și, în mod corespunzător, să le oferim produsele sau soluțiile noastre și, în plus, serviciile noastre de asistență.

Convingerea noastră este că tehnologia este o forță pentru a face viețile mai bune pentru oameni, așa că ne străduim în fiecare moment să facem o diferență pozitivă în viața clienților noștri, oferindu-le beneficiile utilizării de produse inovatoare de înaltă performanță și soluții personalizabile de încredere. Oferirea produsului potrivit sau a soluției celei mai potrivite, implică întotdeauna entuziasm, pasiune, dăruire, responsabilitate și profesionalism, prin urmare, niciodată mulțumiți de primul răspuns la o solicitare, îl căutăm întotdeauna pe cel mai bun.

Misiunea noastră este să ne ajutăm clienții să creeze niveluri de valoare ridicate de lungă durată care ne permit să atingem împreună noi standarde de excelență. Suntem dedicați să furnizăm clienților noștri cele mai competitive produse și soluții în ceea ce privește tehnologia, calitatea, prețul, durabilitatea și livrarea, pentru cea mai largă gamă posibilă de sectoare și aplicații.

EIv
EIg

Valorile noastre au fost întotdeauna integritatea și onestitatea, care reprezintă nucleul relațiilor noastre de succes cu colaboratorii noștri. Punem un accent deosebit pe toate aspectele legate de calitate, îmbunătățire constantă, angajament față de clienți, confidențialitate, învățare continuă și respect pentru diversitate, toate fiind incluse în Codul nostru de Etică și Conduită Profesională, care a fost conceput ca un ghid de principii pentru membrii organizației noastre și colaboratorii noștri care sunt încurajați să adere la el și să-l susțină.

Viziunea noastră este să devenim o companie valoroasă și apreciată în sectorul energetic. Prin actualizarea continuă a cunoștințelor despre noile tehnologii și despre noile dezvoltări din sectorul energetic, ne creștem gradul de expertiză și îmbunătățim performanța serviciilor oferite, fiind astfel mereu gata să sprijinim clienții noștri în drumul lor pentru a rezolva orice problemă dificilă.

Serviciile noastre

Electrisium International oferă o gamă completă de servicii de asistență profesională menite să aducă beneficii pe termen lung și avantaje competitive clienților noștri. Ne implicăm constant pentru a ne îmbunătăți serviciile și ne dedicăm timpul și cunoștințele pentru a putea oferi produse și soluții personalizate pentru cerințele specifice ale clienților noștri care garantează performanță, fiabilitate și siguranță.

Consultanţă de specialitate

Avem expertiza necesară pentru a oferi recomandări în selectarea și integrarea produselor și soluțiilor pe care le furnizăm și, de asemenea, suntem pregătiți să oferim asistență și suport profesional în timpul asamblării și punerii în funcțiune a acestora. Considerăm clienții noștri ca fiind partenerii noștri, prin urmare întreprindem cele mai productive acțiuni posibile pentru a oferi servicii de consultanță profesională valoroase și de încredere, precum și asistență post vânzare excelentă, pentru a-i ajuta să-și reducă costurile operaționale totale. Suntem mereu entuziasmați să împărtășim din know-how-ul sectorului energetic și să prezentăm noi produse din lumea tehnologiilor inovatoare din care partenerii noștri fac parte și, de asemenea, să arătăm beneficiile practice ale produselor și soluțiilor noastre în aplicații concrete prin dezvoltarea și implementarea de proiecte pilot de succes în cooperare cu clienții noștri.

Externalizarea achiziţiilor

Oferim servicii de externalizare a achizițiilor axate pe valoare, eficiente din punct de vedere al costurilor și complet transparente, în conformitate cu cerințele clienților noștri, păstrând în același timp confidențialitatea completă față de orice parte terță. Abilitatea și expertiza noastră va asigura că clienții noștri beneficiază de cel mai potrivit produs disponibil care le permite să obțină avantaje competitive. Efectuăm cercetări și analize eficiente de piață a aprovizionării, lucrăm meticulos în căutarea identificării potențialilor furnizori și îi evaluăm și selecționăm temeinic, astfel, suntem întotdeauna pregătiți să supunem spre validare clienților noștri cele mai bune produse și soluții disponibile. În consecință, clienții noștri se pot concentra pe activitățile lor de bază, păstrând în același timp controlul absolut asupra deciziilor cu privire la ce produse sau soluții sunt comandate de la ce furnizori și în ce condiții.