Horstmann

Dipl.-ing. H. Horstmann GmbH este o companie de inginerie electrică de familie, fondată în 1946 în Heiligenhaus, lângă Dusseldorf, Germania.

O mare dorință de a inova și de a investi a ajutat Horstmann GmbH să evolueze într-o afacere activă acum la nivel mondial. Departamentul său de cercetare și dezvoltare, cu peste 25 de angajați, lucrează continuu pentru a îmbunătăți produsele existente și a dezvolta altele noi pentru a răspunde cerințelor rețelelor aflate în schimbare rapidă. Produsele și soluțiile noi și rafinate sunt testate pentru durabilitate în cele mai extreme condiții climatice pe o multitudine de dispozitive de testare și măsurare de ultimă generație.

Pe lângă indicatoarele de scurtcircuit și defect la pământ și sistemele de detectare a tensiunii, de asemenea și dispozitivele de împământare pentru medie tensiune fac parte din portofoliu. Gama de produse este completată de soluții pentru monitorizare de la distanță. Ca urmare, Horstmann GmbH oferă clienților săi nu doar produse, ci și soluții de sistem.

Produsele și soluțiile Dipl.-Ing. H. Horstmann GmbH sunt utilizate cu succes în peste 100 de țări și ajută la planificarea rețelelor viitorului.

Explorați produsele și soluțiile companiei

Indicatoare de defect pentru linii electrice aeriene
Indicatoare de defect pentru linii electrice subterane
Sisteme de detectare și indicare a prezenţei tensiunii și detectoare de tensiune
Prăjini electroizolante de manevră
Dispozitive de legare la pământ și scurtcircuitare