Prăjini electroizolante pentru montarea și demontarea dispozitivelor de legare la pământ și scurtcircuitare

Prajini montare si demontare

Aceste prăjini electroizolante de împământare sunt concepute pentru a fi utilizate pentru montarea și demontarea în condiții uscate (de interior) a dispozitivelor de legare la pământ și scurtcircuitare în instalațiile de înaltă tensiune. Realizate din rășină epoxidică armată cu fibră de sticlă, sunt disponibile ca tip baioneta sau tip hexagonal. Elementul izolator al prăjini de împământare trebuie să fie de dimensiuni adecvate pentru a evita curenții de scurgere inadmisibili de mari. Lungimea minimă a elementului izolator este de 500 mm.

Prăjini electroizolante pentru manevrarea părților aflate sub tensiune

Prajini manevrare sub tensiune

Aceste prăjini electroizolante sunt proiectate pentru manevra părților aflate sub tensiune, fie în condiții uscate (interioare), fie umede (în exterior). Realizate din rășină epoxidică armată cu fibră de sticlă, sunt disponibile ca tip baioneta sau tip hexagonal.

Prăjini electroizolante cu cârlig

Prajini cu carlig

Cârligul servește la montarea și demontarea capetelor terminale cu adaptor și la instalarea și dezinstalarea indicatoarelor de defect pentru linii aeriene, în condiții uscate (de interior). Realizate din rășină epoxidică armată cu fibră de sticlă, sunt disponibile ca tip baioneta sau tip hexagonal.

Prăjini electroizolante pentru manevrarea separatoarelor

Prajini manevrare separatoare

Aceste prăjini electroizolante sunt fabricate din rășină epoxidică armată cu fibră de sticlă și sunt concepute pentru a fi utilizate pentru a conecta si deconecta separatoarele, fie în condiții uscate (în interior) fie umede (în exterior).

Prăjină cu clește pentru prinderea și înlocuirea siguranțelor de medie tensiune

Prajina sigurante

Prăjina cu clește este special concepută pentru prinderea și înlocuirea siguranțelor de medie tensiune în condiții interioare uscate, prin ghidarea acesteia frontal peste siguranțe, necesitând astfel spațiu mic în lateral. Este potrivită în mod special pentru utilizarea în instalații cu spațiu limitat. Cleștele este strâns și destrâns prin rotirea mânerului.

Dispozitiv de testare a siguranțelor de medie tensiune

Dispozitiv testare sigurante

Dispozitivul mecanic de testare a siguranțelor este proiectat pentru a controla funcția de declanșare a separatoarelor combinate cu siguranțe fuzibile. Siguranța de testare constă dintr-un corp de siguranță cilindric similar cu cel al siguranțelor de medie tensiune și este prevăzută cu un dispozitiv de eliberare mecanică, temporizator și știft de percuție. Dimensiunea siguranței corespunde cu cea a siguranțelor cu tensiune nominală de 6 kV. Sunt disponibile piese de prelungire pentru adaptarea la alte niveluri de tensiune.