Monitorizare pentru analiza rețelei electrice Smart Navigator 2.0

Smart Navigator 2.0 și Smart Navigator 2.0 HV pentru măsurare de înaltă precizie și detectare inteligentă a defectelor

Smart Navigator 2.0 & Smart Navigator 2.0 HV

Smart Navigator 2.0 este un indicator de defect conceput pentru linii aeriene de medie tensiune de până la 69 kV, în timp ce Smart Navigator 2.0 HV este proiectat pentru linii aeriene de înaltă tensiune de până la 161 kV. Setările individuale ale parametrilor adaptează perfect Smart Navigator 2.0 pentru toate locațiile dintr-o rețea de linii aeriene, eliminând declanșările false. Ori de câte ori este detectat un defect, pe lângă informațiile despre defectul respectiv, sunt transmise către centrul de control și toate datele de monitorizare, oferind astfel vizibilitate deplină asupra stării rețelei înainte și după producerea defectului. Mesajele de defect care conțin informații despre direcția de producere a defectului, întreruperea tensiunii, scăderea curentului și creșterea temperaturii conductorului sprijină detectarea problemei și identificarea cauzei principale.

Smart Navigator 2.0 primește energia pentru alimentare din curentul liniei aeriene. Datorită adaptării dinamice a funcționării sale la condițiile de sarcină, este suficient un curent de sarcină de 5 Amperi, astfel încât nu este nevoie de nici un alt echipament suplimentar montat pe stâlp pentru alimentarea sa.

Smart Navigator 2.0 Rail indicator direcțional de defect pentru liniile aeriene ale sistemelor feroviare

Smart Navigator 2.0 Rail

Smart Navigator 2.0 Rail este proiectat pentru a fi montat rapid și ușor pe liniile aeriene ale sistemelor feroviare electrificate. Mesajele de defect care conțin informații despre scurtcircuite și direcția curentului de defect ajută la identificarea clară a situațiilor problematice.

Unitățile cu panouri solare montate pe stâlp sunt utilizate pentru a asigura alimentarea și comunicarea cu centrul de control. Alternativ, acestea pot fi alimentate de la o sursă de alimentare auxiliară DC sau AC.

Smart Navigator 2.0 Rail sunt utilizate cu succes în întreaga lume, pentru a detecta și raporta de la distanță defectele rețelei. Prin urmare, Smart Navigator 2.0 Rail este adaptat aprobărilor radio specifice fiecărei țări și diferitelor game de frecvență ale operatorilor de rețea. Datorită semnalizării de la distanță, tehnologia complexă, de înaltă calitate și diversă a senzorilor, permite o monitorizare clară și, astfel, o perspectivă directă asupra rețelei de linii aeriene.

Indicare selectivă pe fază a defectului Navigator LM

Navigator LM şi Navigator LM HV

Navigator LM & Navigator LM HV

Navigator LM este un indicator de defect conceput pentru linii aeriene de medie tensiune de până la 46 kV, în timp ce Navigator LM HV este proiectat pentru linii aeriene de înaltă tensiune de până la 161 kV. Indicatorul este prevăzut cu un control auto-reglabil, dependent de sarcină, al nivelului curentului de declanșare. Această funcție permite indicatorului să eșantioneze continuu curentul de sarcină pe liniile aeriene și să stabilească automat o valoare de declanșare corespunzătoare pentru detectarea defectului în funcție de curentul de sarcină. Curentul maxim de sarcină eșantionat de indicator, este păstrat în memorie pentru o perioadă de cel puțin 72 de ore. Astfel, indicatorul este cel mai favorabil adaptat la rețeaua care trebuie monitorizată, chiar dacă momentan este prezentă o sarcină mică.

Navigator LED + Flag

Navigator LED + Flag

Navigator LED + Flag este un indicator de defect pentru liniile aeriene de distribuție a energiei electrice. Indicația circuitului defect este vizualizată printr-un steag roșu mare în combinație cu LED-uri. Navigator LED + Flag are o caracteristică de urmărire a sarcinii. Aceasta înseamnă că monitorizează constant mărimea curentului de sarcină pe linie și își ajustează automat nivelul curentului de declanșare pentru un defect. Cel mai mare curent detectat timp de cel puțin 60 de secunde va stabili un punct de declanșare în memorie și va menține această valoare timp de 72 de ore.

Navigator LED + Flag combină eficient avantajele unui indicator intermitent (vizibilitate mai bună) pe timp de noapte și a unui steag mecanic pentru aplicații greu accesibile.