Fanox

Fanox Electronic este o companie spaniolă specializată în proiectarea și fabricarea releelor ​​electronice de protecție pentru aplicații de joasă și medie tensiune. De la înființare, în 1992, Fanox a dezvoltat o gamă largă de produse pentru aplicații multiple și, în calitate de motor de inovare și generator de tendințe, se instalează pe piața energiei ca producător puternic al unui număr mare de relee de protecție care pot fi utilizate în orice fel de aplicație în rețelele de transport și distribuție.

Toate releele Fanox încorporează cele mai noi tendințe din industrie: protocoale de comunicație la distanță, număr mare de funcții de protecție și control, software dedicat pentru controlul fiecărui dispozitiv etc., totul într-un pachet competitiv. Scopul acestor îmbunătățiri este facilitarea implementării Rețelei Inteligente și întreținerea predictivă a rețelelor electrice.

Expertiza Fanox și cercetarea, dezvoltarea și inovarea continuă le permit să ofere soluții globale și complete pentru fiecare aplicație specifică, respectând în același timp, în mod strict, standardele și reglementările actuale în vigoare.

Explorați produsele și soluțiile companiei

Relee de protecţie pentru medie și înaltă tensiune
Soluţii de comunicaţie pentru Reţele Inteligente
Protecţie și control pentru joasă tensiune