Gateway de protocoale de redundanţă (PRP/HSR) SIC-A

SIC-A

SIC-A oferă conversie de protocol orice-la-orice care permite integrarea echipamentelor cu protocoale proprietare și moștenite într-o infrastructură modernă cu cele mai recente protocoale și topologii redundante. SIC-A poate funcționa ca convertor multi-protocol, ca Redbox negestionat sau ca gateway de protocol redundant și poate gestiona până la 3000 de puncte de date ale celor mai comune protocoale (Modbus, IEC 60870, DLMS, DNP3, …) sau până la 800 de puncte de date ale protocoalelor avansate ca IEC 61850.

Redbox switch SIC-R

SIC-R

SIC-R este un nou concept de dispozitiv modern „gestionat” în care inteligența integrată poate gestiona rețele redundante cu comunicații Ethernet fără pierderi de pachete, sincronizare sub microsecunde și capabilități de securitate cibernetică. Acest dispozitiv este capabil să interconecteze rețelele PRP și HSR și să extindă inelele HSR prin funcționarea QuadBox.

Switch gestionat SIC-E

SIC-E

SIC-E este un switch gestionat Gigabit de mare fiabilitate, conform IEC61850-3, care oferă intrări de alimentare duble redundante cu protecție la inversarea polarității și două seturi de relee care îi permit să fie parte esențială a rețelei IEC 61850 în stațiile electrice și centrele de control. Capacitățile IEEE1588 Precision Time Protocol permit implementarea SIC-E în rețele cu cerințe stricte de sincronizare în timp. Cu performanța sa ridicată, oferă mecanisme de autorecuperare a redundanței rețelei cu o durată mai mică de 20 ms la sarcină maxima, ceea ce permite utilizatorului să construiască o rețea fiabilă printr-o topologie inel redundantă.

Switch industrial negestionat (PoE) SIC-G

SIC-G

SIC-G este un switch Gigabit ethernet negestionat cu 7 porturi PoE conceput pentru a funcționa în medii dure, cum ar fi minerit și industria grea. Are până la cinci porturi 10/100/1000BASE-T(X) RJ-45 și până la două porturi 100/10000 BASE-F(X) și 10000 BASE-X SFP. Este implementat cu o capacitate PoE de 30W per port până la patru porturi, simplificând cablarea în domenii complexe.