Analizor portabil de calitate a energiei electrice NanoVIP ONE

NanoVIP ONE

Analizorul portabil de calitate a energiei NanoVIP ONE este compact și ușor, având în același timp toate funcțiile necesare pentru a măsura și monitoriza consumul de energie electrică și calitatea energiei unei rețele. Poate fi utilizat în rețele echilibrate monofazate, trifazate la joasă și medie tensiune.

NanoVIP ONE dispune de o intrare de măsurare a tensiunii (1 fază + neutru) până la 600V, cu posibilitatea de a măsura și tensiunea DC, cu o precizie de 0,5% și o intrare de curent cu posibilitatea de a măsura și curentul DC, cu o precizie de 0,5%.

Capacitatea sa de stocare a datelor și software-ul dedicat pentru PC NanoStudio, fac din NanoVIP ONE un instrument valoros pentru utilizare profesională în multe aplicații industriale.

Analizor portabil de calitate a energiei electrice NanoVIP TWO

NANOVIP TWO

NanoVIP TWO este un dispozitiv avansat care dispune de toate funcțiile necesare pentru a măsura și monitoriza consumul electric și calitatea energiei unei rețele și pentru a permite o analiză profesională adecvată la cele mai înalte cerințe. Poate fi utilizat pe rețele echilibrate monofazate, trifazate din rețele de joasă și medie tensiune.

NanoVIP TWO dispune de o intrare de măsurare a tensiunii (1 fază + neutru) până la 600V CAT III, cu posibilitatea de a măsura și tensiunea DC, cu o precizie de 0,25% și o intrare de curent cu posibilitatea de a măsura și curentul DC, cu Precizie de 0,25%.

Prin capacitatea sa de stocare a datelor și software-ul dedicat pentru PC NanoStudio, NanoVIP TWO permite efectuarea unei analize avansate a datelor stocate.

Analizor portabil de calitate a energiei electrice NanoVIP TWO WF

NANOVIP TWO WF

NanoVIP TWO WF este un analizor portabil de calitate a energiei, compact si puternic pentru uz profesional, care poate funcționa pe rețele monofazate, bifazate și trifazate echilibrate, la joasă și medie tensiune.

NanoVIP TWO WF dispune de o intrare de măsurare a tensiunii (1 fază + neutru) până la 600V CAT III, cu posibilitatea de a măsura și tensiuni DC, cu o precizie de 0,25% și o intrare de curent cu posibilitatea de a măsura și curenți DC, cu precizie de 0,25%.

Datorită conectivității sale Wi-Fi, acesta poate fi monitorizat și controlat de la distanță, precum și folosit pentru a încărca în mod autonom date în Elcontrol Cloud.

Analizor portabil de calitate a energiei electrice NanoVIP TWO PLUS

NANOVIP TWO PLUS

NanoVIP TWO PLUS este un analizor portabil de calitate a energiei, compact și puternic pentru uz profesional, care poate funcționa pe rețele monofazate, bifazate și trifazate echilibrate, la joasă și medie tensiune.

NanoVIP TWO PLUS dispune de o intrare de măsurare a tensiunii (1 fază + neutru) până la 600V CAT III, cu posibilitatea de a măsura și tensiuni DC, cu o precizie de 0,25% și o intrare de curent cu posibilitatea de a măsura și curenți DC, cu o precizie de 0,25% .

Pe lângă intrările electrice de măsurare, acesta dispune de 4 canale independente pentru citirea oricărui tip de traductor 4…20mA, 0…1V sau senzori PT.

Analizor portabil de calitate a energiei electrice NanoVIP CUBE

NANOVIP CUBE

NanoVIP CUBE este un analizor portabil de rețea modern și puternic, dezvoltat pentru analiza profesională a consumului și a calității energiei celor mai complexe rețele electrice.

Poate fi utilizat pe rețele monofazate, bifazate, trifazate echilibrate și dezechilibrate cu sau fără neutru, la joasă și medie tensiune.

NanoVIP CUBE permite efectuarea unei analize energetice complete (V, I, P, Q, S, F, PF, THD%, valori instantanee / minime / maxime / medii, contoare de energie absorbită și generată atât trifazat cât și pentru fiecare fază individual).

Analizor portabil de calitate a energiei electrice NanoVIP CUBE WF

NANOVIP CUBE WF

NanoVIP CUBE WF este un analizor portabil de rețea modern și puternic, dezvoltat pentru analiza profesională a consumului și a calității energiei celor mai complexe rețele electrice.

Poate fi utilizat pe rețele monofazate, bifazate, trifazate (echilibrate și dezechilibrate), la joasă și medie tensiune.

Conectivitatea WiFi și capacitatea de a fi controlat complet de la distanță, fac din acest analizor un dispozitiv de ultimă generație pentru a face față celor mai solicitante aplicații.

NanoVIP CUBE WF permite efectuarea unei analize energetice complete (V, I, P, Q, S, F, PF, THD%, valori instantanee / minime / maxime / medii, contoare de energie absorbită și generată atât trifazat cât și pentru fiecare fază individual).

Analizor portabil de calitate a energiei electrice NanoVIP CUBE PLUS

NANOVIP CUBE PLUS

NanoVIP CUBE PLUS este un analizor puternic și versatil de calitate a energiei, datorită implementării tehnologiei MRH care îi permite să funcționeze într-o rețea de măsurare MRH.

Poate fi utilizat în rețele monofazate, bifazate, trifazate echilibrate și dezechilibrate cu sau fără neutru.

NanoVIP CUBE PLUS include toate caracteristicile puternice ale NanoVIP CUBE și este mai mult decât un analizor independent, deoarece poate funcționa ca și client de măsură în rețeaua unui NanoVIP QUADRA MASTER.

Analizor portabil de calitate a energiei electrice NanoVIP CUBE 247

NANOVIP CUBE 247

NanoVIP CUBE 247 este un puternic și versatil analizor de calitate a energiei care, datorită implementării tehnologiei 3G, garantează o conectivitate nelimitată.

Poate fi utilizat în rețele monofazate, bifazate, trifazate echilibrate și dezechilibrate cu sau fără neutru.

NanoVIP CUBE 247 permite efectuarea unei analize energetice complete (V, I, P, Q, S, F, PF, THD%, valori instantanee / minime / maxime / medii, contoare de energie absorbită și generată atât trifazat cât și pentru fiecare fază individual).

Este posibil să se facă upgrade de la cele mai recente modele NanoVIP CUBE la NanoVIP CUBE 247.

Analizor portabil de calitate a energiei electrice NanoVIP QUADRA MASTER

NANOVIP QUADRA MASTER

NanoVIP QUADRA MASTER implementează tehnologia MRH, astfel încât poate funcționa ca un analizor portabil de energie independent, precum și ca master al unei rețele complexe de măsurare MRH. În calitate de master al unei rețele MRH, poate efectua simultan măsurători locale standard și poate colecta măsurători de la alte dispozitive MRH din rețeaua sa.

Poate funcționa pe rețele monofazate, bifazate, trifazate echilibrate cu sau fără neutru și rețele trifazate neechilibrate cu sau fără neutru.

NanoVIP QUADRA MASTER permite efectuarea unei analize energetice complete (V, I, P, Q, S, F, PF, THD%, valori instantanee / minim / maxim / medii, contoare de energie absorbită și generată atât trifazat cât și pentru fiecare fază individual).

Poate măsura energii de origine diferită: sisteme fotovoltaice sau eoliene, sarcini electrice, generatoare, sisteme de stocare, conexiuni multiple la rețea, UPS, invertoare etc.

Analizor portabil de calitate a energiei electrice NanoVIP DE

NANOVIP QUADRA DE

NanoVIP DE este un puternic analizor de calitate a energiei controlabil de la distanță care poate fi conectat la un dispozitiv NanoVIP QUADRA MASTER.

NanoVIP DE poate efectua un spectru larg de măsurări electrice și le poate trimite către dispozitivul master pentru a fi combinate în timp real cu alte măsurări preluate de către puncte suplimentare de măsurare la distanță.

Poate funcționa pe rețele monofazate, bifazate, trifazate echilibrate cu sau fără neutru și rețele trifazate dezechilibrate cu sau fără neutru.

Poate măsura energii de origine diferită: sisteme fotovoltaice sau eoliene, sarcini electrice, generatoare, sisteme de stocare, conexiuni multiple la rețea, UPS, invertoare etc.

Analizor portabil de calitate a energiei electrice NanoVIP DS

NANOVIP QUADRA DS

NanoVIP DS este un puternic analizor de calitate a energiei controlabil de la distanță, pentru măsurarea în sisteme fotovoltaice.

Poate efectua măsurători ale panourilor fotovoltaice individuale sau a șirurilor de panouri, cu posibilitatea de diferențiere a rezultatului testului pe fiecare șir.

Detectează toți parametrii necesari pentru măsurarea și verificarea unui sistem fotovoltaic (temperatură panou fotovoltaic și temperatură ambientală, iradiere solară, viteza vântului și parametrii electrici) și este capabil să trimită toate valorile măsurate în timp real către un dispozitiv NanoVIP QUADRA MASTER.

Analizor portabil de calitate a energiei electrice NanoVIP DGP

NANOVIP QUADRA DGP

NanoVIP DGP este un analizor portabil de calitate a energiei pentru rețele electrice și un cititor de traductoare versatil și flexibil (4…20mA, 0…1V și PT), care poate fi conectat la o rețea MRH printr-un dispozitiv NanoVIP QUADRA MASTER.

Poate funcționa pe rețele monofazate, bifazate, trifazate echilibrate cu sau fără neutru, rețele trifazate dezechilibrate cu sau fără neutru.

Capacitatea sa de a măsura orice fel de fenomene (presiuni, temperaturi, debite etc.) împreună cu capacitatea de a efectua o analiză completă a calității energiei (V, I, P, Q, S, F, PF, THD%), face din NanoVIP DGP dispozitivul adecvat pentru măsurarea eficienței în timp real a sistemelor complexe cum ar fi răcitoare, pompe, generatoare etc.

Poate măsura energii de origine diferită: sisteme solare sau eoliene, sarcini electrice, generatoare, sisteme de stocare, conexiuni multiple la rețea, UPS, invertoare etc.

Analizor portabil de calitate a energiei electrice NanoVIP BOX

NANOVIP BOX

NanoVIP BOX este un analizor portabil de calitate a energiei care nu necesită o sursă de alimentare externă deoarece este autoalimentat de linia de măsurare și este echipat cu o baterie care îi permite să rămână activ chiar și în absența alimentării prin linie timp de peste 24 de ore.

Poate fi utilizat pe rețele monofazate, bifazate, trifazate echilibrate și dezechilibrate cu sau fără neutru, la joasă și medie tensiune cu tensiuni fază-fază la intrarea instrumentului de până la 400V+-10%.

NanoVIP BOX poate efectua campanii de măsurare pe termen lung (peste 24 în mod autonom, nelimitat dacă este conectat la rețea) și are acces gratuit inclus la Elcontrol Cloud.

Comunicația 4G îi permite să fie complet contrabil prin comenzi directe prin SMS, să trimită date către Elcontrol Cloud sau să fie condus complet de la distanță.