Electrex

Din 1993, compania Akse s.r.l proiectează și produce în Italia sub brandul Electrex, instrumente și software pentru monitorizarea și controlul energiei, gestionarea consumului de energie și a sistemelor de producție.

Soluțiile Electrex sunt utilizate în aplicațiile de eficiență energetică și automatizare a energiei pentru sectoarele industriale, comerciale, rezidențiale și energiilor regenerabile, permițând amortizarea rapidă a investiției. Electrex, una dintre primele companii care activează în aceste sectoare, a dobândit de-a lungul anilor o considerabilă experiență și competențe pe care puține alte companii pot pretinde că le dețin. Faptul ca peste 40% din personal este dedicat Cercetării si Dezvoltării, demonstrează un angajament puternic față de inovare si îmbunătățirea continuă pentru a anticipa nevoile clienților.

Fiind o companie flexibilă și dinamică, Electrex își urmărește produsele de la design până la servicii și asistență post-vânzare. De aceea, Electrex continuă să fie aleasă din ce în ce mai mult atât de către partenerii locali cât și internaționali.

Explorați produsele și soluțiile companiei

Managementul energiei și eficiența energetică
Monitorizarea calităţii și igienizarea aerului din interior