Sistem integrat AirQ SANI O3 pentru igienizarea aerului cu Ozon

Sistem integrat AirQ SANI O3

Soluțiile Electrex Sensing & Sani permit igienizarea mediului și suprafețelor folosind ozon și, de asemenea, monitorizarea parametrilor de mediu. Același dispozitiv este capabil să creeze alerte/alarme și să se interconecteze cu sistemele de salubritate și sistemele HVAC (încălzire, ventilație și aer condiționat) optimizând consumul de energie.

AirQ SANI O3 include, într-o carcasă elegantă, un sistem avansat de măsurare şi igienizare a mediului, suprafețelor și obiectelor prin producerea de ozon. Datorită unui calendar avansat, tehnologia Wi-Fi Web Data Manager (IEEE 802.11b/g/n) permite programarea timpilor de activare și înregistrarea locală a proceselor de igienizare, totul prin smartphone, tabletă și PC folosind interfața web încorporată.

NU UTILIZAŢI AirQ SANI O3 ÎN PREZENŢA PERSOANELOR ȘI A ANIMALELOR deoarece concentrațiile mari de ozon pot provoca iritații la nivelul gâtului și ochilor, chiar şi ușoare amețeli, care trec rapid prin oprirea aparatului și îndepărtarea din cameră.

Sistem integrat AirQ Pro pentru monitorizarea și gestionarea calității aerului din interior

Sistem integrat AirQ Pro

Soluţiile Electrex Sensing permit monitorizarea parametrilor cheie de mediu cu posibilitatea de a crea alerte/alarme, interconectarea cu sistemele de salubritate și sistemele HVAC (încălzire, ventilație și climatizare) optimizând consumul de energie.

Electrex Sensing Solutions AirQPro este un sistem integrat de monitorizare și gestionare a calității aerului din interior care prin monitorizarea parametrilor cheie, permite o gestionare simplă și durabilă a condițiilor de mediu dintr-o clădire. AirQPro poate fi configurat ca Master sau Slave, permițând crearea de rețele compuse din mai multe unități AirQ. Conexiunea poate fi atât prin cablu (Ethernet și RS485 serial) cât și fără fir (Wi-Fi și 868MHz prin intermediul unui AirQ Coordinator RS485 E-Wi 868).

AirQLite RS485 şi AirQLite 868

Dispozitiv AirQLite

AirQLite este versiunea pentru măsurarea compușilor organici volatili (VOC) și a echivalentului CO2 (CO2eq).

AirQLite poate fi introdus într-o reţea ca sclav al unui AirQPro folosind o conexiune serială RS485 (AirQLite RS485) și/sau wireless 868MHz (AirQLite E-Wi 868) printr-un AirQ Coordinator RS485 E-Wi 868 pentru a fi conectat la AirQPro în reţeaua RS485.

AirQ Coordinator RS485 E-Wi 868

Dispozitiv AirQ Coordinator

AirQ Coordinator RS485 E-Wi 868 12Vdc este un dispozitiv care poate fi conectat în subrețeaua RS485 la un datalogger Gateway precum AirQPro și/sau AirQ SANI O3. Acesta îndeplinește funcția de coordonator al rețelei radio pe frecvența de 868MHz (Wireless) gestionând „dispozitive finale” precum AirQLite E-Wi 868 care transmit măsurători TVOC și CO2e prin radio la 868MHz folosind protocolul E-Wi.