Cu scopul de a furniza produse de înaltă calitate, precum și de a promova tehnologii moderne de încredere și producători inovatori, am inclus în portofoliul nostru de produse, transformatoare și bobine uscate sau izolate în ulei, astfel suntem capabili să oferim diferite tipuri de transformatoare sau bobine potrivite pentru o gamă largă de aplicații de medie sau joasă tensiune, în distribuția de energie electrică, industrie și minerit, petrol și gaze, conversie de energie, energie regenerabilă (fotovoltaică, eoliană, hidrogen), sisteme de stocare a energiei cu baterii, mobilitate electrică, tracțiune feroviară, centre de date etc.

 

Oferim transformatoare și bobine de tip uscat fabricate folosind tehnologii moderne, fie tehnologia de turnare în rășină, fie tehnologia de impregnare sub presiune în vid (VPI) și care sunt disponibile cu o mare varietate de sisteme de răcire: natural cu aer, forțat cu aer sau forțat cu apă. Carcase compatibile care oferă grade de protecție superioare de la IP21 până la IP68, pot fi furnizate conform cerințelor speciale referitoare la condițiile mediului de instalare și funcționare.

 

Oferim de asemenea transformatoare și bobine izolate în ulei cu varianta de răcire ONAN (convecție naturală a aerului), precum și cu concepte de schimbător de căldură ulei-aer sau ulei-apă. În toate variantele pot fi utilizate fluide izolante alternative, cum ar fi ester sintetic, ester natural sau chiar fluid siliconic. Putem îndeplini chiar și cerințe speciale în ceea ce privește caracteristicile electrice sau compoziția și forma structurală.

 

Indiferent dacă au design standard sau special personalizat, pierderi normale sau reduse, toate transformatoarele și bobinele pe care le furnizăm sunt fabricate conform celor mai înalte standarde de calitate și testate în conformitate cu cele mai recente standarde internaționale în vigoare, și în plus accesoriile acestora sunt oferite ca soluție tehnică optimizată, cu scopul de a satisface nevoile clienților cât și cerințele aplicațiilor pentru care sunt utilizate.