J. Schneider Elektrotechnik

Înființată în 1939, compania J. Schneider Elektrotechnik a devenit în prezent, prin cercetare și dezvoltare, unul dintre cei mai importanți furnizori de surse industriale de alimentare, activi la nivel internațional. Pentru J. Schneider Elektrotechnik cererile clienților sunt întotdeauna în centrul atenției în scopul dezvoltării de produse de înaltă calitate, iar cunoașterea aplicațiilor pentru care produsele vor fi utilizate, face posibilă dezvoltarea unor soluții inovatoare.

Compania germană dezvoltă și produce surse de alimentare neîntreruptibilă (sisteme UPS) bazându-se în construcția lor pe ultracondensatoare pentru alimentarea tampon pe termen scurt sau pe sisteme cu baterii pentru perioade mai lungi de alimentare. Sursele de alimentare de la J. Schneider Elektrotechnik sunt disponibile într-o gamă largă, de la cele mici cu montaj pe șină DIN având câțiva VA până la cele mari în dulapuri sau în carcase de perete având mii de kVA, adaptate în funcție de tipul aplicației și de cerințele acesteia.

Produsele și soluțiile companiei J. Schneider Elektrotechnik sunt indispensabile pentru aplicațiile in care este foarte important ca sursa de alimentare cu energie electrică să fie sigură și constantă, pentru a compensa fluctuațiile de tensiune din rețea sau pentru a reduce vârfurile de sarcină. Portofoliul de produse include de asemenea surse de alimentare în comutație, încărcătoare pentru ultracondensatoare și baterii, precum și accesorii dedicate și software de management.

Explorați produsele și soluțiile companiei

Surse de alimentare neîntreruptibilă de curent continuu
Surse de alimentare în comutație