Înființată în 1958 la Bologna, Elcontrol s-a dezvoltat rapid și s-a poziționat din ce în ce mai mult pe domeniul măsurării rețelelor electrice, ceea ce a condus la o prezență internațională stabilă a mărcii, recunoscută și astăzi.

Elcontrol Energy Net S.r.l. proiectează, produce și comercializează produse pentru măsurarea, monitorizarea și îmbunătățirea eficienței sistemelor electrice: analizoare portabile, analizoare de panou, sisteme și componente pentru corecția factorului de putere, software pentru monitorizarea rețelei și consumului.

Analizoarele portabile, în special, se dovedesc instrumente de neînlocuit pentru a efectua campanii de măsurare practice și fiabile la fața locului, cum ar fi, de exemplu, înainte de instalarea unui panou pentru corecția factorului de putere.

Compania este acum situată în Marzabotto lângă Bologna, într-o fabrică de aproximativ 2000 de metri pătrați unde toate produsele Elcontrol sunt proiectate, produse, testate și apoi expediate, definindu-se astfel cu mândrie ca fiind „Made in Italy”.

Explorați produsele și soluțiile companiei

Analizoare portabile de calitate a energiei electrice