BELUK

BELUK este pionier și producător lider în domeniul controlului factorului de putere. Din 1956 compania dezvoltă și fabrică produse inovatoare, precum și robuste pentru acest domeniu tehnologic complex. Pe baza know-how-ului său vast, BELUK oferă componente standard dovedite, precum și soluții personalizate concepute pentru a se potrivi oricărei cerințe specifice.

Organizarea producției a fost stabilită urmând principii și metode moderne pentru a asigura o producție rapidă și eficientă din punct de vedere al costurilor, asigurând totodată un nivel ridicat constant de calitate în conformitate cu sistemul său de management al calității certificat ISO 9001.

Generația actuală de controlere inovatoare pentru factorul de putere fabricate de BELUK, este rezultatul a zeci de ani de dezvoltare tehnologică continuă. A fi în permanență la cel mai actual nivel tehnologic datorită unei cercetări și dezvoltări continue, este o dovadă a fiabilității BELUK, care este confirmată constant de un număr mare de clienți renumiți din întreaga lume. De la începutul secolului, la portofoliul de produse BELUK au fost adăugate relee de protecție pentru bateriile de condensatoare, analizoare de putere și comutatoare cu tiristoare.

Explorați produsele și soluțiile companiei

Controlere pentru factorul de putere
Relee de protecție pentru baterii de condensatoare