Interesul pentru vehiculele electrice are o creștere accentuată, astfel încât, pentru a ne aduce contribuția la această tranziție energetică către decarbonizare, ne propunem să creștem gradul de conștientizare cu privire la mobilitatea electrică prin oferirea de soluții inovatoare de încărcare a vehiculelor electrice potrivite pentru orice aplicație, încercând în același timp să facem accesul la infrastructura de încărcare electrică cât mai facil, fiabil și durabil posibil pentru toată lumea.

 

Oferim stații de încărcare pentru vehicule electrice cu posibilități de montare pe perete, piedestal sau fundație, astfel pot fi instalate în clădiri rezidențiale, de birouri sau Horeca, spatii comerciale sau publice, parcări municipale sau private, garaje sau carporturi și în multe alte locații diverse. Portofoliul nostru include gama completă de stații de încărcare potrivite pentru proprietari privați, administrații publice sau companii, începând de la 2,3 kW în curent alternativ până la sute de kW în cazul încărcării rapide cu curent continuu.

 

Stațiile de încărcare sunt echipamente electrice care trebuie să fie adaptate la puterea instalației electrice existente sau trebuie făcute ajustările necesare la instalația electrică pentru a permite atingerea puterii de încărcare maxime a stațiilor respective. Datorită expertizei noastre, vă vom putea ajuta să identificați cea mai potrivită soluție de încărcare pentru a fi implementată în instalația dumneavoastră electrică, în conformitate cu prevederile standardelor tehnice și ale reglementărilor de siguranță în vigoare.