Scopul principal al unui sistem de stocare a energiei este de a gestiona diferențele dintre cererea și oferta de energie electrică. Sistemul de stocare a energiei permite proprietarilor rezidențiali și întreprinderilor comerciale sau industriale să stocheze temporar energie ori de câte ori este generată mai mult decât este consumată și să o pună la dispoziție atunci când este efectiv necesară, pentru a satisface cererea de energie și pentru a funcționa într-un mod eficient și fiabil.

 

Consumatorii de energie electrică se bazează pe o aprovizionare constantă cu energie pentru a se asigura că operațiunile lor funcționează fără întrerupere. Combinarea sistemelor fotovoltaice cu sistemele de stocare a energiei îi ajută să răspundă la fluctuațiile rețelei prin utilizarea unei proporții mai mari din energia regenerabilă produsă pentru a alimenta clădirile sau pentru a încărca vehicule electrice, contribuind, de asemenea, la stabilizarea rețelei.

 

Oferim sisteme de stocare a energiei care au o durată de viață crescută, un număr mare de cicluri și rate de eficiență foarte bune. În funcție de aplicație și de tipul de tehnologie utilizată, sistemele de stocare a energiei pot asigura fie stocare pe termen scurt, fie stocare pentru o perioadă lungă de timp. Suntem pregătiți să vă sprijinim în găsirea sistemului de stocare a energiei potrivit care să-și îndeplinească cel mai bine rolul pentru proiectul dumneavoastră.