COMAR

Compania italiană COMAR Condensatori S.p.A. a fost înființată în anul 1968 ca producător de condensatoare monofazate. De-a lungul anilor, acest producător a dobândit experiența și know-how-ul care l-au făcut lider în sectorul producției de condensatoare monofazate și trifazate, precum și un punct de referință internațional pentru sistemele de corecție a factorului de putere la joasă și medie tensiune. Din anul 2000, firma s-a concentrat pe soluții de calitate a energiei electrice, astfel încât să optimizeze randamentul energiei electrice furnizate, atât prin compensarea energiei reactive, cât și prin reducerea armonicilor.

COMAR oferă produse standard, precum și soluții personalizate, în funcție de nevoile clientului. Instalatorii, firmele de proiectare și utilizatorii finali găsesc răspunsuri la nevoile lor atât în ceea ce privește corectarea factorului de putere, cât și reducerea armonicilor din rețelele electrice.

Întăriți de valoarea pe care o reprezintă „Made in Italy”, COMAR livrează în peste 90 de țări din întreaga lume, datorită unei rețele de vânzări care garantează disponibilitatea soluțiilor pentru corectarea factorului de putere pe fiecare continent.

Explorați produsele și soluțiile companiei

Corecția factorului de putere la joasă tensiune
Corecția factorului de putere la medie tensiune
Filtre de armonici active sau pasive